Skip to content

АКЦИОНЕН ПЛАН ЗА РАСЕЛУВАЊЕ Експресен пат Штип – Радовиш

Експресен пат Штип – Радовиш

Акциониот план за раселување може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: