Skip to content

Одлука за извршен избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услуга

Одлуката за извршен избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услуга може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: