Skip to content

Одлука за неизвршен избор на кандидат по јавен оглас за вработување на давател на јавна услуга

Одлуката  за неизвршен избор на кандидат по јавем оглас за вработување на давател на јавна услуга може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: