Skip to content

Оглас за проектирање и рехабилитација на патишта во 4 лота

ОГЛАСОТ ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА СЛЕДНИТЕ ПАТИШТА ГРУПИРАНИ ВО ЧЕТИРИ (4) ЛОТА ЛОТ 1: МЛАДО НАГОРИЧАНЕ – ПЕЛИНЦЕ ; КУМАНОВО – СВЕТИ НИКОЛЕ; ТЕТОВО – ПОПОВА ШАПКА ЛОТ 2: ЈУРУМЛЕРИ – ДРАЧЕВО; БИТОЛА – ДЕМИР ХИСАР; ДРАЧЕВО – ОРЕШАНИ – ТАОР ЛОТ 3: ДЕЛЧЕВО – ЗВЕГОР; ДЕЛЧЕВО – ПЕХЧЕВО; БЕРОВО – ВИНИЦА И ЛОТ 4: СТРУМИЦА – НОВО СЕЛО; КАВАДАРЦИ – РОСОМАН; ФУРКА – БОГДАНЦИ – ГЕВГЕЛИЈА може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: