Skip to content

Интерен оглас број 2/2018 за пополнување на работно место со унапредување на давателите на јавни услуги во Јавното претпријатие за државни патишта

Интерниот оглас број 2/2018 за пополнување на работно место со унапредување на давателите на јавни услуги во Јавното претпријатие за државни патишта можете да го превземете во .pdf формат тука.

Краен рок на аплицирање 15.05.2018 година.

Сподели: