Skip to content

Барање за изразување на интерес за концептуален проект за рехабилитација на 12 државни патишта

Барањето за изразување на интерес и проектната задача за концептуален проект за рехабилитација на 12 државни патишта може да го преземете во pdf  формат тука и тука.

Сподели: