Skip to content

Скратен Акционен План за Раселување (САПР)

Скратениот  Акционен план за раселување (САПР)  за изградба на одлагалишта во првата секција од проектот – Изградба на државен пат А2, делница Ранковце – Крива Паланка може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: