Skip to content

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

Јавното претпријатие за државни патишта (ЈПДП), со цел да излезе во пресрет на потребите на граѓаните и решавање на нивните проблеми/барања, организира отворени денови. Соопштението до јавноста може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: