Skip to content

Известување за доделување на договор за консултански услуги и ревизија на проекти и на ЈПДП

Известувањето за доделување на договор за консултански услуги и ревизија на проект и на јавното претпријатие може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: