Skip to content

Известување за продолжување на рок за достава на понуди за Воспоставување на дигитална архива за Јавното претпријатие за државни патишта

Известување за продолжување на рок за достава на понуди за Воспоставување на дигитална архива за Јавното претпријатие за државни патишта (02-EBRD/16), може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: