Skip to content

ПОВИК ЗА ПРЕТКВАЛИФИКАЦИЈА за Изградба на експресен пат од Ранковце до Крива Паланка

Повикот за претквалификација за Изградба на експресен пат од Ранковце до Крива Паланка може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: