Skip to content

Одговор на прашања од понудувачи и измена на тендерска документација за Санација на свлечишта 2

  • Измената на тендерската документација може да ја преземете во pdf формат тука.
  • Одговорите на поставени прашања од понудувачи  може да ги преземете во pdf формат тука.

Сподели: