Skip to content

Објава на тендер за рехабилитација на магистрален пат А3 делница Кочани – Делчево

Објавата на тендер за рехабилитација на магистрален пат А3 делница Кочани – Делчево, може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: