Skip to content

ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ ОД МЕЛНИЧКИ МОСТ ДО ЦЕНТАР ЖУПА.

Известувањето може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: