Skip to content

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИЗВЕШТАЈ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ И ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА ЗА ПРОЕКТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ ОД МЕЛНИЧКИ МОСТ ДО ЦЕНТАР ЖУПА

Известувањето може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: