Skip to content

ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА – СКОПЈЕ објавува оглас за ангажирање на индивидуален консултант “Експерт за мониторинг и евалуација / администратор“

Огласот за ангажирање на индивидуален консултант “Експерт за мониторинг и евалуација / администратор“ може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: