Skip to content

ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА – СКОПЈЕ објавува оглас за консултантски услуги – покана за изразување на интерес

Огласот за консултантски услуги – покана за изразување на интерес може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: