Skip to content

Повик за претквалификација за изградба на експресен пат Градско – Прилеп, делница ”Фариш – Дреново” во должина од 10.20 км

Повикот за претквалификација за изградба на експресен пат Градско – Прилеп, делница ”Фариш – Дреново” во должина од 10.20 км може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: