ЈАВНОТО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА – СКОПЈЕ ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА СВЛЕЧИШТА НА СЛЕДНИВЕ ЛОКАЦИИ: Маврово – Дебар (2), Тетово – Попова Шапка (2), Кратово – Страцин и Опеница

Јавното претпријатие за државни патишта – Скопје објавува Оглас за подобрување на свлечишта на следниве локации: Маврово – Дебар (2), Тетово – Попова Шапка (2), Кратово – Страцин и Опеница. Краен рок за доставување на понуди: 29 Јуни, 2015 година до 13:00 часот (по локално време).

Содржината на “Оглас за подобрување на свлечишта на следниве локации: Маврово – Дебар (2), Тетово – Попова Шапка (2), Кратово – Страцин и Опеница“ може да ја преземете во pdf формат тука.