Документи поврзани со заштита на животна средина и општествени аспекти според процедурите на Светска Банка за проектот за изградба на експресен пат А2, делница Ранковце – Крива Паланка

Документи поврзани со заштита на животна средина и општествени аспекти според процедурите на Светска Банка за проектот за изградба на експресен пат А2, делница Ранковце – Крива Паланка:

Oглас за набавка и поставување на сообраќајни знаци, хоризонтална сигнализација и опрема на 5 регионални патишта

Јавното претпријатие за државни патишта – Скопје објавува Oглас за набавка и поставување на сообраќајни знаци, хоризонтална сигнализација и опрема на 5 регионални патишта.

Краен рок за доставување на понуди: 24 Јуни, 2015 година до 13:00 часот (по локално време)

Содржината на “Oглас за набавка и поставување на сообраќајни знаци, хоризонтална сигнализација и опрема на 5 регионални патишта“ може да ја преземете во pdf формат тука.