Skip to content

ОГЛАС ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА МАГИСТРАЛЕН ПАТ А3, ДЕЛНИЦА БИТОЛА – МАКАЗИ И РЕСЕН – БУКОВО И РЕГИОНАЛЕН ПАТ Р1202, ДЕЛНИЦА БОШКОВ МОСТ – ДЕБАР И НОВО СЕЛО – МАВРОВИ АНОВИ

Сподели: