Skip to content

НАЦИОНАЛЕН ПРИРАЧНИК ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ВО ПРОЕКТИ ЗА ПАТИШТА

Во продолжение може да го превземете прирачникот во .pdf формат тука.

Сподели: