Skip to content

Известување за одржување на јавна консултација за проектите: Рехабилитација на регионален пат Р1202, делница Ново Село-Бунец и Рехабилитација на регионален пат Р1202, делница Бунец-Маврови Анови

Известувањето може да го преземете во .pdf формат тука.

Сподели: