АКЦИСКИ ПЛАН ЗА РАСЕЛУВАЊЕпечати

Скопје, 22.01.2018

Акцискиот план за раселување  за втората потсекција Длабочица – Крива Паланка на проектот Изградба на државен пат А2, секција Ранковце – Крива Паланка може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: