Општа објава за тендер за проектот за Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штиппечати

Скопје, 01.04.2019

Општата објава за тендер за проектот за “Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штип“ може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: