Известување за изградба на експресен пат А2, делница Крива Паланка - Ранковцепечати

Скопје, 09.02.2017

Известувањето за изградба на експресен пат А2, делница Крива Паланка - Ранковце можете да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: