Повик за претквалификација за изградба на експресен пат Штип – Кочани, делница Крупиште – Кочани во должина од 13.76 кмпечати

Скопје, 06.02.2017

Повикот за претквалификација за изградба на експресен пат Штип – Кочани, делница ”Крупиште – Кочани” во должина од 13.76 км може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: