Мени

Заврши санацијата на свлечиштето Р 2238 Маврово-Галичникпечати

Статус: Завршен
Тип: Рехабилитација, реконструкција и санација
Локација: Р2238 Маврово - Галичник
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: Мај 2019
Планиран датум за завршување: Август 2020
Вредност на договорот: 22.640.000,00 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот

 

Должина: 1 km


 

Сподели: