Санација на мост на влез во Охридпечати

Статус: Завршен
Тип: Мост
Локација: Влез на Охрид
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 29.09.2018
Планиран датум за завршување: 07,11.2018
Вредност на договорот: 9.656.359 Ден
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Проект: Рамковна спогодба (нова) за поправка и рехабилитација на државни патишта.

Санација на мост на влез во Охрид

Сподели: