Мени

Санација на мост над река Вардар на регионален пат Р1103, делница Лакавица – Неготино (Пепелиште)печати


Статус: Тековен
Тип: Мост
Локација: Лакавица - Неготино
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 2018
Планиран датум за завршување: 2020
Вредност на договорот: 115,168  милиони денари
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Рамковна спогодба (стара) за поправка и рехабилитација на регионални патишта.

Санација на мост над река Вардар на регионален пат  Р1103, делница Лакавица – Неготино (Пепелиште)

 

Сподели: