Изработка на проектна документација за Рехабилитација на магистрален пат Кочани - Делчевопечати

 

   
Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: магистрален пат Кочани - Делчево
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 07.2014
Планиран датум за завршување: 08.2016
Вредност на договорот: 27.022.000  МКД
Skopje - Kumanovo
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Основен проект  за Рехабилитација на магистрален пат Кочани – Делчево, 1 делница од Кочани до пред влез на Македонска Каменица со должина од 14 км, 2 делница од Македонска Каменица до Делчево и на делот пред Македонска Каменица се рехабилитираат 3 моста и 1 свлечиште.

 

Сподели: