Oсветлување на клучка Вевчанипечати

Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Клучка помеѓу регионален пат Р1201 и регионален пат Р2240
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 14.07.2014
Планиран датум за завршување: 05.08.2014
Вредност на договорот: 1.484.000 МКД
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Должина на осветлен пат: околу 400 m
Број на канделабри од 12 метри = 9 еднокраки канделабри
Број на светилки = 9 натриумови светилки од 250 W
Намалување на потрошувачка на електрична енергија на светилките: се врши преку поставен систем за димирање

 

Сподели: