Изработка на проектна документација на ниво на основен проект за Рехабилитација на државен пат Р2233, делница Брвеница - Чегранепечати

 

   
Статус: Завршен
Тип: Регионален пат
Локација: Брвеница - Чегране
Финансирано од: Сопствени средства
Почеток на работите: 03.2014
Планиран датум за завршување: 12.2014
Вредност на договорот: 7.670.000  МКД
   
Skopje - Kumanovo
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Основен проект  за рехабилитација на  регионалниот пат пат Р2233, делница Брвеница – Чегране.

 

Сподели: