Изградба и Инсталација на електронски систем за наплата на патарина долж К-10, 1ва фаза во Република Македонијапечати

Статус: Тековен
Тип: Наплатни станици
Финансирано од: Заем од Европска Банка за Обнова и Развој
Почеток на работите: 12.2014
Планиран датум за завршување: 06.2016
Вредност на договорот: 18,7 милиони ЕУР
 
 

Детали за проектот

За проектот
  •  

Опфатено е модернизација на 5 постоечки Наплатни станици и изградба на 2 нови Наплатни станици долж Коридорот 10, вклучувајќи проектирање, изведба и Надзор над работите на изградба на патарините.

 

Сподели: