Skip to content

Vendimet  mbi Thirrjen publike nr. 2/2023 për punësim të punonjësve në Njësinë projektuese për zbatimin e projektit për ndërtimin e projektit infrastrukturor  Korridorit 8 dhe Korridorit 10d

Vendimet  mbi Thirrjen publike nr. 2/2023 për punësim të punonjësve në Njësinë projektuese për zbatimin e projektit për ndërtimin e projektit infrastrukturor  Korridorit 8 dhe Korridorit 10d mund ta shkarkoni në formatin pdf në linkun në vijim.

Pjesë: