ADP
Република Македонија Јавно претпријатие за државни патишта
Скопје, 06.03.2020

Оглас за набавка на градежни работи за Лот 1 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Узем - Тораница и Лот 2 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Македонска Каменица - Саса

Јавното претпријатие за државни патишта објавува оглас за набавка на градежни работи за :

  • Лот 1 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Узем - Тораница

  • Лот 2 Рехабилитација на регионален пат Р1210, делница Македонска Каменица - Саса

Огласот може да го преземете во pdf формат тука.

© 2019, Јавно претпријатие за државни патишта. Сите права задржани.