ADP
Република Македонија Јавно претпријатие за државни патишта
Скопје, 24.01.2020

Објава на тендер за проектот за Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штип

Објавата на тендерот за проектот за “Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штип“ може да ја преземете во pdf формат тука.

© 2019, Јавно претпријатие за државни патишта. Сите права задржани.