ADP
Република Македонија Јавно претпријатие за државни патишта

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

Податоците за состојбата на патиштата се преземени од страницата на Авто-мото сојузот на Македонија

 

© 2019, Јавно претпријатие за државни патишта. Сите права задржани.