Рамка за откуп на земјиштепечати

Скопје, 10.11.2017

Проект за изградба на експресен пат Штип - Кочани, секција: клучка Ванчо Прке - Кочани.

Рамката за откуп на земјиште може да ја преземете до pdf формат тука.

Сподели: