Скратен Акционен План за Раселување (САПР) за одлагалишта на вишок ископан земјен материјал секција 1печати

Скопје, 12.02.2017

Скратениот акционен план за раселување за изградба на одлагалишта во првата секција од проектот – Изградба на државен пат А2, делница Ранковце - Крива Паланка може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: