Мени

Оглас за јавна набавка на градежни работи за: Изградба на експресен пат А2 – изградба на делница Длабочица - Чаталпечати

Скопје, 07.05.2021

Оглас за јавна набавка на градежни работи за: Изградба на експресен пат А2 – изградба на делница Длабочица - Чатал може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: