Мени

Известување за најповолен понудувач за избор на консултант за воспоставување на систем за управување на мостови при ЈПДПпечати

Скопје, 28.09.2020

Известувањето за најповолен понудувач за избор на консултант за воспоставување на систем за управување на мостови при ЈПДП може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: