Мени

Објава на тендер за проектот за Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штип, фаза IIпечати

Скопје, 25.09.2020

Објавата на тендерот за проектот за Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штип, фаза II може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: