Мени

Ажурирана Општа објава за јавна набавка за Програмата за магистрални патишта финансирана со заем од Европска Банка за Обнова и Развојпечати

Скопје, 03.03.2020

Ажурираната Општа објава за јавна набавка за Програмата за магистрални патишта финансирана со заем од Европска Банка за Обнова и Развој може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: