Мени

Известување за избор на најповолен понудувач за подобрување на безбедноста на 11 патишта со заем од Светска Банка печати

Скопје, 02.09.2019

Известувањето за избор на најповолен понудувач за подобрување на безбедноста на 11 патишта со заем од Светска Банка можете да го преземете тука.

Сподели: