Мени

Јавен оглас за вработување на работници на определено време до 31.12.2019 година во Јавното претпријатие за државни патиштапечати

Скопје, 15.07.2019

Јавниот оглас за вработување на работници на определено време до 31.12.2019 година во Јавното претпријатие за државни патишта може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: