Мени

Објава на тендер за проектот за “Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штип“печати

Скопје, 07.06.2019

Објавата на тендер за проектот за “Изградба и инсталација на електронски систем за наплата на патарини долж Коридорот VIII и автопатот Миладиновци – Штип“ може да ја преземете во pdf формат тука.

Сподели: