Јавното претпријатие за државни патишта објавува оглас за градежни работи за подобрување на осум црни точкипечати

Скопје, 06.02.2019

Огласот за градежни работи за подобрување на осум црни точки може да го преземете во pdf формат тука.

Сподели: