Јавен оглас за вработување на работници на определено време (Оглас 1)печати

Скопје, 04.01.2019

Јавниот оглас за вработување на работници на определено време до 31.12.2019 година во Јавното претпријатие за државни патишта за следниве работни места може да го преземете во pdf формат тука.

 

 

Сподели: