Одлука за избор на најповолен понудувач - ЛОТ 1: Младо Нагоричане – Пелинце; Куманово – Свети Николе; Тетово – Попова Шапкапечати

Скопје, 21.11.2018

Одлуката за избор на најповолен понудувач - ЛОТ 1: Младо Нагоричане – Пелинце; Куманово – Свети Николе; Тетово – Попова Шапка може да ја преземете тука.

Сподели: